Maso na jehle – recept a návod na přípravu
![Maso na jehle – recept a návod na přípravu](https://mkgril.s25.cdn-upgates.com/_cache/a/7/a742b76358e39ec14ff20707554eabc0-mkgril-gril-na-gyros-08.jpg)
Potřebujeme
- 500 g jehnečího, vepřového nebo kuřecího masa
- 100 g uzeného bůčku
- 1 čerstvá zelená paprika
- 2 čerstvá rajčata
- 2 stroužky česneku
- 1-2 cibule
- rostlinný olej
- tymián, rozmarýn, mletý pepř, sůl
Postup
Očistíme maso, nakrájíme na kostky, uzený bůček na plátky. Papriku očistíme a nakrájíme na kostky, rajčata nakrájíme na dílky. Maso osolíme, potřeme rozetřeným česnekem, přidáme pepř, rozmarýn a tymián. Na kovovou jehlu postupně napichujeme kousky masa, cibuli, papriku, uzený bůček, rajčata. Vše střídavě dle fantazie.
Galerie
![](https://mkgril.s25.cdn-upgates.com/_cache/3/2/3213bbb95901795260790347b2841141-mkgril-gril-na-gyros-07.jpg)
![](https://mkgril.s25.cdn-upgates.com/_cache/a/0/a0b2b5cd0a23dbde71abf6d063cd7f5b-mkgril-gril-na-gyros-06.jpg)
![](https://mkgril.s25.cdn-upgates.com/_cache/0/f/0fdbf6bff2caf28b96a4b48bb5500914-mkgril-gril-na-gyros-05.jpg)