Tento gril je určen pro grilování selete, ale je možné na něm připravovat i jehněčí nebo skopové maso. Umožňuje také grilovat dvě vepřové kýty současně. Více
Gril na sele má svislé topeniště umístěné v zadní části grilu, díky tomu vyniká nízkou spotřebou dřeva. Jeho konstrukce je přizpůsobena tak, aby rozpuštěný tuk nemohl odkapávat do otevřeného ohně a nevznikaly tak při hoření škodlivé látky.
Výkonný motor zabezpečuje spolehlivý provoz grilu při grilování selete až do hmotnosti 60 kg.
Odkapávací vanička a otáčivá jehla jsou zhotoveny z kvalitní nerezové oceli.
Hlavní přednosti:
- Minimální spotřeba dřeva
- Časově nenáročná příprava díky speciální konstrukci
- Mobilní provedení, snadná manipulace na ocelových kolech uložených v ložiscích
- Spolehlivý výkonný motor =12 V nebo ~220 V
- Horizontální topeniště v zadní části zamezuje vzniku škodlivých látek
- Po celou dobu grilování vidíte na připravované pochoutky
Sele na grilu – recept a návod na přípravu
Recept pro grilování selete na našem grilu na sele se zadním topeništěm. Základem úspěchu je selátko dobře naložit pomocí nálevu. Pro samotné grilování je třeba maso potírat marinádou. Přinášíme vám osvědčený a vyzkoušený recept pro dokonalý výsledek.
Grilovaná vepřová kýta – recept a návod na přípravu
Recept pro grilování kýty na multifunkčním grilu. Grilování kýty je dnes moderní i přesto, že právě maso z kýty je velmi suché a vyžaduje pracnější přípravu. Bez napíchání (naložení) a prošpikování kýtu raději ani negrilujte.