Recepty pro přípravu uzeného masa, grilované kýty nebo selete na grilu
Připravili jsme pro Vás několik receptů na grilování různých druhů masa, ale především také návod na grilování selete na grilu se zadním topeništěm, aneb už žádné „škvaření“ selete v alobalu, jak je uváděno v receptech pro grilování na běžných grilech s topeništěm spodním.
Maso na jehle – recept a návod na přípravu
Recept pro grilování masa na našem grilu na gyros.
Sele na grilu – recept a návod na přípravu
Recept pro grilování selete na našem grilu na sele se zadním topeništěm. Základem úspěchu je selátko dobře naložit pomocí nálevu. Pro samotné grilování je třeba maso potírat marinádou. Přinášíme vám osvědčený a vyzkoušený recept pro dokonalý výsledek.
Uzené maso – recept a návod na přípravu
Recept pro uzení masa v naší kovové zahradní udírně. Základem úspěchu je maso dobře naložit pomocí nálevu. Další tipy najdete v článku.
Grilovaná vepřová kýta – recept a návod na přípravu
Recept pro grilování kýty na multifunkčním grilu. Grilování kýty je dnes moderní i přesto, že právě maso z kýty je velmi suché a vyžaduje pracnější přípravu. Bez napíchání (naložení) a prošpikování kýtu raději ani negrilujte.